Carregant…

Joieria a Sabadell

Lara Joiers 1916

LA TEVA JOIERIA

A LARA JOIERS hi trobareu una gran varietat de joies de diferents estils i preus. Treballem amb diverses firmes de joieria (totes de proximitat) i també comptem amb la nostra producció pròpia. A la nostra botiga hi veureu joies fetes amb tot tipus de metalls nobles i pedres precioses com:

  • or
  • platí
  • argent
  • diamants
  • ametistes
  • maragdes
taller de joieria

Situats al centre de Sabadell, tenim un gran ventall de possibilitats per trobar allò que es busca i finalment encertar. Tot i així el nostre punt fort és la joia per encàrrec. Una joia personalitzada i feta de manera expressa per a vosaltres, permet que el resultat sigui allò que voleu i ens demaneu. Els nostres joiers us atendran de manera directa a la joieria per assegurar que els resultat de les joies  siguin un èxit.

La joia és aquell regal que sempre amaga una història darrera: aniversaris de casats, naixements, viatges per recordar, celebrar l’amor, titulacions...

Una joia és per sempre.

TALLER DE JOIERIA

reparació de joies

REPARACIÓ DE JOIES

Tens joies que no et poses perquè no llueixen com el primer dia? O poder tenen algun desperfecte? A Lara Joiers reparem les teves joies.

joies personalizades

JOIES PERSONALITZADES

Elaborem tot tipus de joies fetes per encàrrec: anells, arrecades, collars, fermalls, penjolls, polseres ... Vine i dissenyem la teva.

anells de compromís

ANELLS DE COMPROMÍS

Un anell de compromís simbolitza un pas molt important que recordareu sempre. Fem models al vostre gust.

anells de boda

ALIANCES DE CASAMENT

El dia del vostre casament us posareu unes aliances que representaran el vostre amor. Volem que aquestes aliances tinguin la vostra essència.

LES MARQUES DE JOIES

A LARA JOIERS treballem només amb marques de joies molt ben elaborades, tant amb dissenys innovadors com amb dissenys que ja han esdevingut un clàssic. Algunes de les més destacades: